Híreink

Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával

Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával

Hozzávalók 2 főre: 250 g barna csiperke 250 g laskagomba 1 fej vöröshagyma 2 ek olaj 1 tk pirospaprika 2 ek liszt 4 ek tejföl só, bors ½ csomag Izsáki gyufatészta A gombákat és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát apró kockára vágjuk....

bővebben
Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal

Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal

Hozzávalók 2 főre: ½ csomag Izsáki Taréjoscső 150 g füstölt, főtt sonka 1 csészényi zöldborsó (lehet fagyasztott) 200 ml főzőtejszín 4 marék bébispenót 2 ek olaj só, bors parmezán ízlés szerint A tésztát a csomagoláson írtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük majd...

bővebben
Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza

Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza

Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki csipkés csusza - 150 g csemege kolbász - 150 g aszalt paradicsom - 200 g kelbimbó - 200 ml tejszín - 2+2 ek olaj - só, bors A csuszát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. A kelbimbót megmossuk és a külső leveleit...

bővebben
Gombás-spenótos lasagne

Gombás-spenótos lasagne

Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki Lasagne tészta - 500 g csiperke gomba - 300 g bébispenót - 2 ek olaj - 7 dl tej - 6 ek margarin vagy vaj - 40 g liszt - só, bors - 200 g reszelt trappista A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és...

bővebben
Téli minestrone Izsáki eperlevél tésztával

Téli minestrone Izsáki eperlevél tésztával

Hozzávalók: - 1 fej vöröshagyma - 3 ek étolaj - 1 db sárgarépa - 1 db fehérrépa - 1 db zellerszár - 0.25 fej kelkáposzta - friss bazsalikom - 1 gerezd fokhagyma - 2 l víz - ½ cs Izsáki Eperlevél tészta Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát és fokhagymát. Rádobjuk a...

bővebben
Olaszos tésztasaláta Izsáki pennéből

Olaszos tésztasaláta Izsáki pennéből

Hozzávalók 4 főre: ½ csomag Izsáki penne 1 db kaliforniai paprika ½ db lilahagyma 10 db koktélparadicsom ½ üveg olívabogyó 200 g mini mozzarella 2 ek olíva olaj 1 ek balzsamecet só A tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A...

bővebben
Kacsaleves Izsáki cérnametélttel

Kacsaleves Izsáki cérnametélttel

Hozzávalók 4 főre: 2 db sárgarépa 1 db fehérrépa 1 db szárzeller 2 db burgonya 6 db kacsacomb 4 ek olaj babérlevél só, bors kis csokor petrezselyem 125 g Izsáki cérnametélt A zöldségeket megtisztítjuk majd a répákat, szárzellert felkarikázzuk, a burgonyát...

bővebben
Almás rakott tészta Izsáki cérnametéltből

Almás rakott tészta Izsáki cérnametéltből

Hozzávalók 4 főre: 100 g Izsáki cérnametélt 3 db alma 2 ek barack lekvár 2 dl tejföl 1 db tojás sárgája 2 ek cukor A tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Összekeverjük a lekvárral. A tejfölt simára...

bővebben
Sütőtök krémes, sajtos Izsáki gyerektészta

Sütőtök krémes, sajtos Izsáki gyerektészta

Hozzávalók 4 főre: 1 cs Izsáki Gyerektészta 225 g sütőtök püré 1 gerezd fokhagyma 6 ek vaj 160 ml tejszín 45 g reszelt parmezán vagy trappista só A tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. A tészta főzővizéből félreteszünk 1 dl-t. A sütőtököt...

bővebben
Izsáki Házitészta – Tarhonyapuding

Izsáki Házitészta – Tarhonyapuding

Hozzávalók: 300 g Izsáki tarhonya vagy Izsáki pirított tarhonya 1 evőkanál étolaj (a tarhonya megpirításához) 1 liter tej 1 csipet fahéj 1 evőkanál vaníliás cukor 9 tojássárgája 3 tojásfehérje 30 dkg cukor fagyasztott gyümölcs (szezonálisan, az alapreceptet mangóval...

bővebben