Ahogy sorra gyújtjuk a gyertyákat vasárnaponként, az ünnep közeledtével a szívünkbe is beköltözik egy kis melegség és az a semmihez sem hasonlítható, izgalommal teli várakozás.

Ám miközben a gyerekek önfeledten nyitogatják az adventi naptár ablakait, a szülők tennivalóinak listája csak egyre hosszabb. És végül épp arra nehéz koncentrálni karácsonykor, ami a legfontosabb: az együttlét örömére. Mi ezen szeretnénk segíteni. Válasszanak bennünket, hadd ízesítsük meg, és tegyük tradicionálissá ezeket a napokat! Hiszen ilyenkor nem kell több, mint figyelni a belső hangunkra és a tradícióinkra.

Az advent és a karácsony az év legszebb és legszentebb időszaka. Ilyenkor kinyílik a szívünk arra is, ami egész évben rejtve van, vagy elfedi a rohanás.

Néha megfeledkezünk arról, ami igazán számít, ez pedig az összetartozás. A „tartozni valahova” szívmelengető érzése, amely biztonságot és erőt ad.

Az érzéshez képek, illatok, ízek kapcsolódnak titkon, amelyek alig várják, hogy ismét ránk törjenek, legalább egyszer egy évben. A fenyő és a gyertya, a frissen kisült bejgli illata, és persze a család kedvenc, hagyományos ételének az íze, amely ilyenkor mindig asztalra kerül. Halászlé gyufatésztával, húsleves cérnametélttel vagy lúdgégével, harcsapaprikás túrós csuszával… Mind megszólít és felidéz bennünk valamit, és már gondolatban is fel tudjuk idézni az ízüket.

Elég csak rágondolni a karácsonyi meleg levesre, amely összetartja a család szent kötelékét, és máris felsejlik az összes gyerekkori emlék. Különösen fontos ez ma, amikor sokan külföldön ünnepelnek, távol a családjuktól. Ám ezt az érzést, a karácsony szellemét ők is életben tarthatják és előhívhatják egy tányér hazai étellel, ha elkészítik, feltálalják.

Ezt kínáljuk, erre vállalkozunk ezen az ünnepen is, immár 30 éve.

Köszönjük a bizalmat, a hűséget és az egész éves vásárlást, áldott ünnepeket kívánunk, az Izsáki Házitészta Kft. valamennyi munkatársa nevében!