Sült pisztráng nyári lecsóval Izsáki Házitészta Gyufametélttel
Hozzávalók 2 főre:

– 1 fej vöröshagyma

– 2 gerezd fokhagyma

– 2 db TV paprika

– 2 db paradicsom

– 2 szelet pisztráng

– só, bors, pirospaprika

– olaj

– víz

– 100 g Izsáki Házitészta Gyufametélt

A zöldségeket megtisztítjuk és felszeleteljük.

Egy lábasban olajat hevítünk, rádobjuk a vöröshagymát és megpirítjuk. Amikor elkezd pirulni, akkor hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is. Lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát és összekeverjük.

Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és paradicsomot, visszahúzzuk a tűzre és összefőzzük. Ha szükséges, akkor egy kis vizet öntünk rá. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Egy serpenyőben egy evőkanálnyi olajat hevítünk, beleszórjuk a gyufametéltet és barnára pirítjuk.
Majd ezt is beleöntjük a lecsós alapba és puhára főzzük.

Közben a halat kiszálkázzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és szép pirosra sütjük a hal mindkét oldalát.

Tálaláskor ételünket megszórhatjuk friss snidlinggel.