Hozzávalók 2 főre:
– 1 cs Izsáki lúdgége tészta
– 150 g szárazkolbász
– 300 g csiperke gomba
– 200 ml főzőtejszín
– 200 g ricotta
– 2 ek étolaj
– só, bors
– petrezselyem

A tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük.
A kolbászt vékony szeletekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk és 180 fokon 10-15 perc alatt ropogósra sütjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, megpirítjuk rajta a gombát. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük tejszínnel és 1-2 perc alatt összefőzzük. Beleforgatjuk a tésztát.
Tálalásnál ízlés szerint ricottát kanalazunk rá, a kolbászkarikákkal és petrezselyemmel díszítjük.