Hozzávalók:
- 300 g libamell
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db sárgarépa
- 1 db karalábé
- 2 db fehérrépa
- 150 g erdei gombák
- babérlevél
- só, bors
- Izsáki Lúdgége tészta
A vöröshagymát és fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon megdinszteljük.
A libamellet megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Rádobjuk a hagymára és körbepirítjuk.
A répát és fehérrépát megtisztítjuk és felszeleteljük. Hozzáadjuk a körbepirított húshoz, felöntjük vízzel vagy alaplével. Sózzuk, borsozzuk és babérlevelet adunk hozzá ízlés szerint.
Fedő alatt főzzük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és megpirítjuk rajta a gombákat majd hozzáadjuk a leveshez.
Mikor megpuhult a hús és a zöldségek, akkor hozzáadjuk az Izsáki Lúdgége tésztát és készre főzzük.
Legutóbbi hozzászólások