Hozzávalók 4 főre:
- ½ csomag Izsáki penne
- 1 db kaliforniai paprika
- ½ db lilahagyma
- 10 db koktélparadicsom
- ½ üveg olívabogyó
- 200 g mini mozzarella
- 2 ek olíva olaj
- 1 ek balzsamecet
- só
A tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A paprikát és paradicsomot megmossuk, felaprítjuk.
A lilahagymát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk.
Az olívabogyót lecsöpögtetjük és kis karikákra szeljük.
A mini mozzarelláról leöntjük a levet és tetszőleges méretűre szeleteljük.
Egy nagy tálban összekeverünk minden hozzávalót, majd leöntjük az olajjal, balzsamecettel és sózzuk ízlés szerint. Alaposan összeforgatjuk. Legalább egy fél órára hűtőbe tesszük tálalás előtt.
Legutóbbi hozzászólások