Hozzávalók 4 főre:
– 1 csomag Izsáki csipkés csusza
– 150 g csemege kolbász
– 150 g aszalt paradicsom
– 200 g kelbimbó
– 200 ml tejszín
– 2+2 ek olaj
– só, bors

A csuszát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük.
A kelbimbót megmossuk és a külső leveleit leszedegetjük, majd félbe vágjuk. Egy tepsit vagy hőálló tálat kibélelünk sütőpapírral, belehalmozzuk a kelbimbót, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk olajjal. 180 fokon 15 perc alatt megpirítjuk a sütőben.
A kolbászt felkarikázzuk, az aszalt paradicsomot kis csíkokra vágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk és megpirítjuk rajta a kolbászt, majd az aszalt paradicsomot is. Hozzáöntjük a tejszínt, végül beleforgatjuk a csuszát is.
Ha megsült a kelbimbó, akkor a tésztára tálaljuk.