Diós-barackos rakott csusza

Hozzávalók 2 főre:

  • 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza
  • 2 db tojás
  • 125 gramm túró
  • 80 g darált dió
  • 2 ek cukor
  • 2-3 db barack

A csuszatésztát sós, lobogó vízben kifőzzük a csomagoláson írtak szerint, majd leszűrjük.

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.

A tojások sárgáját összekeverjük a túróval és cukorral, majd hozzáforgatjuk a leszűrt tésztát.

Óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot is.

A barackokat kimagozzuk és felszeleteljük.

Egy hőálló tálba a tészta felét elegyengetjük, megszórjuk a darált dióval és ráhelyezzük a szeletelt barack felét is. Ezt a rétegzést addig végezzük, míg van hozzávalónk.

175 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.