Hozzávalók:

– 2 fej vöröshagyma
– 2 db sárgarépa
– 1 db fehérrépa
– 150 g csirkemáj
– 100 g zsemlemorzsa
– 1 db tojás
– étolaj
– petrezselyem, majoranna
– só, bors
– víz/alaplé

A vöröshagymát megpucoljuk, majd apró kockára vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk. A répákat megpucoljuk majd félkarikára vágjuk. Miután a hagyma megpirult, hozzátesszük a répákat, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük alaplével vagy vízzel, majd fedő alatt puhára főzzük. A csirkemájat apróbb darabokra vágjuk, majd egy turmixba tesszük. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a tojást. Fűszerezzük sóval, borssal, majorannával. Összedaráljuk, majd félretesszük, amíg a zsemlemorzsa megdagad. Miután a zöldségek megfőttek, beleszaggatjuk a galuskákat, és fedő alatt készre főzzük. Amikor a galuskák megdagadtak, hozzáöntjük az Izsáki tésztát.