Mi jellemző arra, aki 30 éves?
Már nem gyermek, de még nem is aggastyán.
Ereje teljében van, tele kreatív energiákkal.
Már tisztában van a képességeivel és a határaival, de elég tapasztalt ahhoz, hogy ezekből kihozza a legtöbbet.
Kellően bölcs, de még van benne spiritusz.

Ha végiggondoljuk, mindez ránk is igaz…

Új lendülettel, de a tradíciókat megőrizve léptünk bele a 2020-as évbe, amely különös jelentőséggel bír az Izsáki Házitészta életében: betöltjük a kerek 30. életévünket.

Generációkon át – a szlogenünk a védjegyünk.
30 éve dolgozunk azért, hogy termékeink változatlan minőségben ott lehessenek Önöknél, a vasárnapi asztalon, ünnepek alkalmával, vagy egy nehéz nap kellemes lezárásaként. A tésztáink nem „csak” ételek, sokkal többről szólnak. Lelkük van. Táplálnak, összehoznak, vigasztalnak, mikor mire van szükség. A lényeg, hogy ott vannak velünk, Önökkel, generációk óta, 30 éve minden áldott napon. Friss, egészséges alapanyagokból, nagy odafigyeléssel elkészítve, gondos kezek által csomagolva.
Hogy érezzék: törődünk Önökkel.
Azokkal, akik a hagyományos ízekhez ragaszkodnak, de azokkal is, akik színes durumtésztát, csípős csipetkét is szívesen kóstolnak. A családokkal, ahol a sok tennivaló közepette hatalmas könnyebbség egy előpirított tarhonya, hiszen gyorsan elkészül…, de az egyedülállóakkal is, akik számra kifejezetten praktikusak a kisebb kiszerelésű termékek.

A 30 év kötelez. A cégalapítók elvei mentén, de az új trendekre reagálva szeretnénk még Önökkel sok kerek évfordulót együtt ünnepelni.
Ez most egy olyan születésnap, ahol az ünnepelt ad ajándékot: figyeljék híreinket egész évben, mert rengeteg játékkal és meglepetéssel készülünk!