Hozzávalók:
– 1 fej vöröshagyma
– 3 ek étolaj
– 1 db sárgarépa
– 1 db fehérrépa
– 1 db zellerszár
– 0.25 fej kelkáposzta
– friss bazsalikom
– 1 gerezd fokhagyma
– 2 l víz
– ½ cs Izsáki Eperlevél tészta

Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát és fokhagymát. Rádobjuk a felszeletelt répát, fehérrépát, zellerszárat és felcsíkozott kelkáposztát. Ezeket 1-2 percig pirítgatjuk, majd felöntjük a vízzel. Megfűszerezzük a sóval, borssal, és a zöldfűszerekkel, beleöntjük a paradicsom konzervet. Így főzzük kb. 20-30 percig, míg a zöldségek megpuhulnak. A végén belefőzzük az eperlevél tésztát. Tálalásnál parmezánnal megszórjuk ízlés szerint.