Híreink

Gombás pulykaragu leves Izsáki Lúdgége tésztával

Gombás pulykaragu leves Izsáki Lúdgége tésztával

 Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 1 db fehérrépa 2 db sárgarépa 1 db karalábé 500 g pulykamell filé 3 ek olaj só, bors babérlevél, kapor 100 ml tejszín 100 g Izsáki Lúdgége tészta A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répákat...

bővebben
Jókai bableves Izsáki csípős csipetkével

Jókai bableves Izsáki csípős csipetkével

Hozzávalók: ½ tasak Izsáki csípős csipetke 600 g füstölt tarja 3 l víz 1 szál kolbász 1 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 db sárgarépa 1 db fehérrépa 250 g bab beáztatva 2 db babérlevél só, bors 1 kk fűszerpaprika 50 g tejföl 1 ek liszt petrezselyem 2 ek olaj A...

bővebben
Izsáki májgaluska leves

Izsáki májgaluska leves

Hozzávalók: - 2 fej vöröshagyma- 2 db sárgarépa- 1 db fehérrépa- 150 g csirkemáj- 100 g zsemlemorzsa- 1 db tojás- étolaj- petrezselyem, majoranna- só, bors- víz/alaplé A vöröshagymát megpucoljuk, majd apró kockára vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk. A répákat...

bővebben
Pozsonyi kocka Izsáki nagykocka tésztából

Pozsonyi kocka Izsáki nagykocka tésztából

Hozzávalók: 1 csomag Izsáki nagykocka tészta 200 g mák 2 kiskanál méz 1 dl víz 1 citrom reszelt héja 2 tojás fehérje 150 g porcukor 1 kis pohár tejföl 150 g fagyasztott meggy 200 g baracklekvár 100 g vaj 50 g zsemlemorzsa Egy edénybe összekeverjük a mákot, mézet,...

bővebben
Gombás fodros metélt szűzérmével

Gombás fodros metélt szűzérmével

Hozzávalók 4 főre: 800 g sertés szűz 1 fej vöröshagyma 400 g Izsáki Házitészta Fodrosmetélt 400 g csiperke gomba 200 g shimeji gomba 200 ml tejszín Só, bors Petrezselyem olaj A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a csiperke gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. Egy...

bővebben
Téli vitaminsaláta tarhonyával

Téli vitaminsaláta tarhonyával

Hozzávalók: 1 db sárgarépa 1 db cékla 1 db alma 1/2 citrom leve 2 ek cukor 1 csipet só 1/4 zacskó Izsáki csipetke tészta Az Izsáki csipetke tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk langyosra hűlni.A sárgarépát, céklát és almát megmossuk,...

bővebben
Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal

Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal

Hozzávalók 12 darabhoz: 1 csomag réteslap 500 g túró 1 citrom 3 tojás 150 g cukor 1 csomag Izsáki cérnametélt 300 g fagyasztott meggy 50 ml étolaj A csomagon leírtak alapján megfőzzük a cérnametéltet. Leszűrjük, hagyjuk picit kihűlni.Egy villával összekeverjük a...

bővebben
Erdei gombás libaleves

Erdei gombás libaleves

Hozzávalók: 300 g libamell 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 db sárgarépa 1 db karalábé 2 db fehérrépa 150 g erdei gombák babérlevél só, bors Izsáki Lúdgége tészta A vöröshagymát és fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon megdinszteljük.A libamellet...

bővebben
Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre: 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olaj 1 db konzerv bab és kukorica 400 g darált marha hús 1 db konzerv darabolt paradicsom chili ízlés szerint só, bors 500 ml tej 100 g vaj 100 g liszt 150 g Cheddar sajt 12 lap Izsáki lasagne...

bővebben
Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves Hozzávalók: 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma 400 g hámozott paradicsom 100 g szárított paradicsom só, bors friss bazsalikom 3 ek olaj ½ csomag Izsáki Betűtészta A lilahagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és olajon megpirítjuk. A fokhagymát...

bővebben