Híreink

Gombás fodros metélt szűzérmével

Gombás fodros metélt szűzérmével

Hozzávalók 4 főre: 800 g sertés szűz 1 fej vöröshagyma 400 g Izsáki Házitészta Fodrosmetélt 400 g csiperke gomba 200 g shimeji gomba 200 ml tejszín Só, bors Petrezselyem olaj A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a csiperke gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. Egy...

bővebben
Téli vitaminsaláta tarhonyával

Téli vitaminsaláta tarhonyával

Hozzávalók: 1 db sárgarépa 1 db cékla 1 db alma 1/2 citrom leve 2 ek cukor 1 csipet só 1/4 zacskó Izsáki csipetke tészta Az Izsáki csipetke tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk langyosra hűlni.A sárgarépát, céklát és almát megmossuk,...

bővebben
Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal

Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal

Hozzávalók 12 darabhoz: 1 csomag réteslap 500 g túró 1 citrom 3 tojás 150 g cukor 1 csomag Izsáki cérnametélt 300 g fagyasztott meggy 50 ml étolaj A csomagon leírtak alapján megfőzzük a cérnametéltet. Leszűrjük, hagyjuk picit kihűlni.Egy villával összekeverjük a...

bővebben
Erdei gombás libaleves

Erdei gombás libaleves

Hozzávalók: 300 g libamell 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 db sárgarépa 1 db karalábé 2 db fehérrépa 150 g erdei gombák babérlevél só, bors Izsáki Lúdgége tészta A vöröshagymát és fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon megdinszteljük.A libamellet...

bővebben
Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre: 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olaj 1 db konzerv bab és kukorica 400 g darált marha hús 1 db konzerv darabolt paradicsom chili ízlés szerint só, bors 500 ml tej 100 g vaj 100 g liszt 150 g Cheddar sajt 12 lap Izsáki lasagne...

bővebben
Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves Hozzávalók: 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma 400 g hámozott paradicsom 100 g szárított paradicsom só, bors friss bazsalikom 3 ek olaj ½ csomag Izsáki Betűtészta A lilahagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és olajon megpirítjuk. A fokhagymát...

bővebben
Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza Hozzávalók 2 főre: 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza 2 db tojás 125 gramm túró 80 g darált dió 2 ek cukor 2-3 db barack só A csuszatésztát sós, lobogó vízben kifőzzük a csomagoláson írtak szerint, majd leszűrjük. A tojásokat...

bővebben
Kerek 30

Kerek 30

Mi jellemző arra, aki 30 éves?Már nem gyermek, de még nem is aggastyán.Ereje teljében van, tele kreatív energiákkal.Már tisztában van a képességeivel és a határaival, de elég tapasztalt ahhoz, hogy ezekből kihozza a legtöbbet.Kellően bölcs, de még van benne spiritusz....

bővebben