Híreink

Baconos-brokkolis gyerektészta

Baconos-brokkolis gyerektészta

Hozzávalók: 1 csomag Izsáki gyerektészta 2 ek olíva olaj 200 g bacon 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek liszt 200 ml tejszín 1 kisebb fej párolt brokkoli 200 g reszelt sajt só A hagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük és...

bővebben
Lecsós kocka Izsáki Nagykockából

Lecsós kocka Izsáki Nagykockából

Hozzávalók:- 4 db paprika- 2 db paradicsom- 1 fej vöröshagyma- 2 ek olaj- só- 1 csomag Izsáki Nagykocka- 2 db tojás- 1 kis doboz tejföl- 150 g sajt A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk.A hagymát az olajon megdinszteljük, rádobjuk a paprikát és pár percig...

bővebben
Sonkás rakott gyufametélt

Sonkás rakott gyufametélt

Hozzávalók: 1 csomag gyufametélt 200 g sonka 150 ml tejszín 2 db tojás 100 g trappista sajt A tésztát a csomagoláson írtak szerint kifőzzük és leszűrjük. A sonkát felcsíkozzuk. A tejszínt kikeverjük a tojásokkal. Egy hőálló tálba egyengetjük a tésztát, megszórjuk a...

bővebben
Darált húsos rakott csusza Izsáki csusza tésztából

Darált húsos rakott csusza Izsáki csusza tésztából

Hozzávalók 4 főre: 1 fej vöröshagyma 1 db paradicsom 1 db tv paprika 400 g sertéshús 1 csomag Izsáki csusza tészta 1 ek sertészsír 1 tk pirospaprika 400 g túró 3 ek tejföl 1 kis csokor kapor 200 g szalonna só, bors A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A...

bővebben
Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával

Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával

Hozzávalók 2 főre: 250 g barna csiperke 250 g laskagomba 1 fej vöröshagyma 2 ek olaj 1 tk pirospaprika 2 ek liszt 4 ek tejföl só, bors ½ csomag Izsáki gyufatészta A gombákat és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát apró kockára vágjuk....

bővebben
Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal

Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal

Hozzávalók 2 főre: ½ csomag Izsáki Taréjoscső 150 g füstölt, főtt sonka 1 csészényi zöldborsó (lehet fagyasztott) 200 ml főzőtejszín 4 marék bébispenót 2 ek olaj só, bors parmezán ízlés szerint A tésztát a csomagoláson írtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük majd...

bővebben
Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza

Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza

Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki csipkés csusza - 150 g csemege kolbász - 150 g aszalt paradicsom - 200 g kelbimbó - 200 ml tejszín - 2+2 ek olaj - só, bors A csuszát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. A kelbimbót megmossuk és a külső leveleit...

bővebben
Gombás-spenótos lasagne

Gombás-spenótos lasagne

Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki Lasagne tészta - 500 g csiperke gomba - 300 g bébispenót - 2 ek olaj - 7 dl tej - 6 ek margarin vagy vaj - 40 g liszt - só, bors - 200 g reszelt trappista A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és...

bővebben
Téli minestrone Izsáki eperlevél tésztával

Téli minestrone Izsáki eperlevél tésztával

Hozzávalók: - 1 fej vöröshagyma - 3 ek étolaj - 1 db sárgarépa - 1 db fehérrépa - 1 db zellerszár - 0.25 fej kelkáposzta - friss bazsalikom - 1 gerezd fokhagyma - 2 l víz - ½ cs Izsáki Eperlevél tészta Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát és fokhagymát. Rádobjuk a...

bővebben

Családi harmónia kedvéért! Hogy mindenki bírja cérnával! - Izsáki Házitészta, Generációkon át!

Bővebben