Hozzávalók:
– 500 g csirkemell filé
– 1 db kaliforniai paprika
– 2 ek szójaszósz
– 2 ek méz
– 2 ek olaj
– kínai ötfűszer keverék ízlés szerint
– kis csokor petrezselyem
– ½ csomag Izsáki cérnametélt

A csirkét felkockázzuk, összekeverjük a mézzel, szójaszósszal és fűszerkeverékkel. Legalább 15 percet állni hagyjuk.
A paprikát megmossuk, felkockázzuk.
Közben a tésztát egy tepsiben elterítjük és 180 fokos sütőben kb 5 perc alatt barnára pirítjuk.
Ha megpirult, akkor sós, lobogó vízben, a csomagoláson írtak szerint megfőzzük, majd leszűrjük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, megpirítjuk rajta előbb a csirkét, majd a paprikát is. A végén hozzákeverjük a tésztát.
Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.