Tésztagyártó sor termelékenységének növelése technológiai fejlesztéssel

Kedvezményezett: Izsáki Házitészta Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Tésztagyártó sor termelékenységének növelése technológiai fejlesztéssel
Szerződött támogatás összege:13 555 053,-Ft
Támogatás intenzitása: 70,00 %

A fejlesztés célja:

A gyártástechnológiánk befejező szakaszai (szárítás, csomagolás) jelentős előmunka ráfordítással működnek. E folyamatok korszerűsítése, megfelelő gépesítése nagy tartaléka cégünknek, ezért az alábbi fejlesztést valósítjuk meg:

A meglévő Stiavelli SVMA csomagológépünk kiegészítő berendezése, amely a különböző formájú darabos késztermékek csomagolását gyorsítja fel. A berendezés előre beállítható súlyú egységeket képez a körben forgó zsámolyon elhelyezkedő 16 db serlegbe, amelyekből a beállított mennyiséget a csomagoló zacskóba tölti és lezárja. A tökéletes töltés érdekében vibrációs felületen történik a töltés, amivel rendezettebb termék kinézetet és helytakarékosabb csomagolóanyag felhasználást érünk el. A csomagolás sebessége közel megduplázódik.

a) lasagne gyártó egység

A meglévő tészta gyártó sorról (présgép), közvetlenül a matricából érkező. vagy 540 mm-esre nyújtott tésztalapból lasagne és hosszú tészta vágására és szárító tálcára való terítésére szolgáló gép. Teljesítmény: a présgép teljesítményétől függ (kb. 150-400 kg/óra)

Informatikai fejlesztés keretében:

a) Mozaik IÜR Raktárkezelő modul

A Mozaik Integrált Ügyviteli Rendszerbe illeszkedő Raktárkezelő modul kliens-szerver felépítésű, bármely Windows-on futtatható. Az ajánlat 1 db licenc díját foglalja magában,  de nincs megkötve, hogy egy időben hány munkaállomáson használhatjuk a modult.

A tervezett fejlesztés hatékonyság javulást eredményező intézkedés, amelyet kapacitás bővítés mellett kívánunk megvalósítani.

A projekt tervezett megvalósulásának időpontja: 2021.09.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01136

Írjon nekünk!

Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu

Családi harmónia kedvéért! Hogy mindenki bírja cérnával! - Izsáki Házitészta, Generációkon át!

Bővebben