Receptek

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre:2 db vöröshagyma2 gerezd fokhagymaolaj1 db konzerv bab és kukorica400 g darált...

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves Hozzávalók:2 fej lilahagyma2 gerezd fokhagyma400 g hámozott paradicsom100 g szárított...

Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza Hozzávalók 2 főre: 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza 2 db tojás 125 gramm túró 80 g...

Kecskesajtos csusza szárított paradicsommal és fekete-erdei sonkával

Hozzávalók:

  • 400 g Izsáki Csusza tészta

  • 150 g fekete-erdei sonka

  • 150 g aszalt paradicsom

  • 100 g főzőtejszín

  • 200 g kecskesajt

  • só, bors

  • vaj vagy olaj a tál kikenéséhez

 

A csusza tésztát a csomagoláson leírtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük.

A sonkát és az aszalt paradicsomot csíkokra vágjuk.

A kecskesajtot összekeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük.

A kifőtt tésztát folyó víz alatt kicsit visszahűtjük.

Egy keverőtálban a tésztát összekeverjük a tejszínes keverékkel, sonkával és aszalt paradicsommal.

Egy tepsit vagy hőálló tálat kivajazunk és egyenletesen beleöntjük a tésztát.

175 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tálalásnál ízlés szerint használhatunk zöldfűszereket.

Kattintson a képre és lapozza át a galériát a recept elkészítéséről!

Levesek

Főételek

Desszertek

Írjon nekünk!

Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
Fax: +36 76 569 053
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu