Receptek
Gombás fodros metélt szűzérmével
Hozzávalók 4 főre: 800 g sertés szűz 1 fej vöröshagyma 400 g Izsáki Házitészta Fodrosmetélt 400 g csiperke gomba 200 g...
Téli vitaminsaláta tarhonyával
Hozzávalók: 1 db sárgarépa 1 db cékla 1 db alma 1/2 citrom leve 2 ek cukor 1 csipet só 1/4 zacskó Izsáki csipetke...
Izsáki vargabéles kosárka meggyszósszal
Hozzávalók 12 darabhoz: 1 csomag réteslap 500 g túró 1 citrom 3 tojás 150 g cukor 1 csomag Izsáki cérnametélt 300 g...
Erdei gombás libaleves
Hozzávalók: 300 g libamell 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 db sárgarépa 1 db karalábé 2 db fehérrépa 150 g...
Chilis babos lasagne
Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre: 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olaj 1 db konzerv bab és kukorica 400 g...
Toszkán paradicsomleves
Toszkán paradicsomleves Hozzávalók: 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma 400 g hámozott paradicsom 100 g szárított...
Diós-barackos rakott csusza
Diós-barackos rakott csusza Hozzávalók 2 főre: 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza 2 db tojás 125 gramm túró 80 g...
Sült pisztráng nyári lecsóval Izsáki Házitészta Gyufametélttel
Sült pisztráng nyári lecsóval Izsáki Házitészta GyufametélttelHozzávalók 2 főre: - 1 fej vöröshagyma - 2 gerezd...
Így készült: Kacsazúzás becsinált leves csipetkével
Kecskesajtos csusza szárított paradicsommal és fekete-erdei sonkával
Hozzávalók:
-
400 g Izsáki Csusza tészta
-
150 g fekete-erdei sonka
-
150 g aszalt paradicsom
-
100 g főzőtejszín
-
200 g kecskesajt
-
só, bors
-
vaj vagy olaj a tál kikenéséhez
A csusza tésztát a csomagoláson leírtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük.
A sonkát és az aszalt paradicsomot csíkokra vágjuk.
A kecskesajtot összekeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük.
A kifőtt tésztát folyó víz alatt kicsit visszahűtjük.
Egy keverőtálban a tésztát összekeverjük a tejszínes keverékkel, sonkával és aszalt paradicsommal.
Egy tepsit vagy hőálló tálat kivajazunk és egyenletesen beleöntjük a tésztát.
175 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalásnál ízlés szerint használhatunk zöldfűszereket.
Kattintson a képre és lapozza át a galériát a recept elkészítéséről!
Írjon nekünk!
Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
Fax: +36 76 569 053
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu