Hozzávalók:
– 4 db paprika
– 2 db paradicsom
– 1 fej vöröshagyma
– 2 ek olaj
– só
– 1 csomag Izsáki Nagykocka
– 2 db tojás
– 1 kis doboz tejföl
– 150 g sajt

A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk.
A hagymát az olajon megdinszteljük, rádobjuk a paprikát és pár percig sütjük. Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk és puhára főzzük.
A tésztát a csomagoláson írtak szerint kifőzzük, majd leszűrjük.
A leszűrt tésztát összeforgatjuk a lecsóval.
A tojásokat alaposan elkeverjük a tejföllel.
Egy hőálló tálba egyengetjük a lecsós tésztát, meglocsoljuk a tejfölös keverékkel, végül pedig megszórjuk a reszelt sajttal.
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra pirítjuk.