Hozzávalók 2 főre:
- ½ csomag Izsáki Taréjoscső
- 150 g füstölt, főtt sonka
- 1 csészényi zöldborsó (lehet fagyasztott)
- 200 ml főzőtejszín
- 4 marék bébispenót
- 2 ek olaj
- só, bors
- parmezán ízlés szerint
A tésztát a csomagoláson írtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük majd leszűrjük.
A sonkát felkockázzuk, majd az olajon egy serpenyőben lepirítjuk. Amikor megpirult, akkor hozzáadjuk a zöldborsót és felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. A végén hozzáadjuk a spenótot és a tejszínt is. 1-2 perc alatt összefőzzük.
A raguba beleforgatjuk a tésztát és tálalásnál ízlés szerint parmezánt reszelünk rá.
Legutóbbi hozzászólások