Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db fehérrépa
- 2 db sárgarépa
- 1 db karalábé
- 500 g pulykamell filé
- 3 ek olaj
- só, bors
- babérlevél, kapor
- 100 ml tejszín
- 100 g Izsáki Lúdgége tészta
A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk.
A zöldségeket megpucoljuk, a répákat felkarikázzuk, a karalábét apró kockára vágjuk.
A pulykamell filét felkockázzuk.
Olajat hevítünk egy fazékban, megpirítjuk rajta a vöröshagymát, majd rádobjuk a húst is, és körbepirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldségeket, majd felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, babérleveket dobunk hozzá. Amikor már minden megpuhult, akkor belefőzzük a tésztát is.
Legvégén hozzáöntjük a tejszínt, hagyjuk egyszer felrottyanni. Tálalásnál friss kaporral ízesítjük.
Legutóbbi hozzászólások