Hozzávalók 4 főre:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 200 g szárazkolbász felkarikázva
  • 300 g csiperkegomba
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 tk pirospaprika
  • 4 ek olaj
  • só, bors
  • ¼ csomag Izsáki Magyar tészta

A vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
A gombát megmossuk és felszeleteljük.
A répát és fehérrépát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
Egy fazékban olajat hevítünk majd megfonnyasztjuk rajta a vöröshagymát.
Hozzáadjuk a kolbászt és kisütjük a zsírját.
Belekeverjük a zöldségeket és pár percig kevergetve összepirítjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Az Izsáki Magyar tésztát a csomagoláson írtak szerint egy másik fazékban megfőzzük és leszűrjük.
Ha már megpuhultak a zöldségek, akkor hozzáadjuk a kifőtt tésztát is, és már tálalhatjuk is.

Jó étvágyat kívánunk!