Hozzávalók 4 főre:
- 1 fej vöröshagyma
- 200 g szárazkolbász felkarikázva
- 300 g csiperkegomba
- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 tk pirospaprika
- 4 ek olaj
- só, bors
- ¼ csomag Izsáki Magyar tészta
A vöröshagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
A gombát megmossuk és felszeleteljük.
A répát és fehérrépát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
Egy fazékban olajat hevítünk majd megfonnyasztjuk rajta a vöröshagymát.
Hozzáadjuk a kolbászt és kisütjük a zsírját.
Belekeverjük a zöldségeket és pár percig kevergetve összepirítjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Az Izsáki Magyar tésztát a csomagoláson írtak szerint egy másik fazékban megfőzzük és leszűrjük.
Ha már megpuhultak a zöldségek, akkor hozzáadjuk a kifőtt tésztát is, és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat kívánunk!