Hozzávalók:
- 1 csomag Izsáki Házitészta rizsszem tészta
- 1 db salátacukkini felszeletelve
- 1 db paradicsom feldarabolva
- 1 db tonhal konzerv
- 2 ek olaj
- 100 g parmezán
- oregánó, só, bors
A tésztát sós, lobogó vízben 1-2 percig főzzük, majd 2 merőkanál tésztafőző vizet félreteszünk, mielőtt leszűrjük a tésztát.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és elkezdjük megpirítani rajta a cukkinit. Hozzáadjuk a paradicsomot, majd a leszűrt tonhal konzervet is. Fűszerezzük oregánóval, sóval, borssal.
Hozzáöntjük a leszűrt tésztát, belemerjük a félretett főzővizet, megszórjuk reszelt sajttal és 6-8 percet állni hagyjuk, hogy tészta megpuhuljon.
Tálaláskor megszórhatjuk még sajttal.
Legutóbbi hozzászólások