Hozzávalók 2 főre:

  • ½ póréhagyma
  • ¼ kelkáposzta
  • 200 g fagyasztott zöldborsó
  • ¼ csomag Izsáki Magyar tészta
  • só, bors
  • 3 ek olaj
  • 200 ml tejszín
  • parmezán

A póréhagymát felkarikázzuk, a kelkáposztát vékony csíkokra szeleteljük.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, megpirítjuk rajta előbb a póréhagymát, majd a kelkáposztát is. Hozzáöntjük a borsót és felöntjük a tejszínnel. Pár perc alatt összefőzzük.

Az Izsáki Magyar tésztát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük.

A leszűrt tésztát hozzáadjuk a zöldségekhez. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Tálalás előtt parmezánt reszelünk rá.