Receptek

Olaszos kolbászleves

Olaszos kolbászleves

Hozzávalók: - ½ cs Izsáki Lúdgége - 200 g szárazkolbász - 1 fej vöröshagyma - 1 gerezd fokhagyma - 2 ek olaj - 2 db...

Sonkás rakott gyufametélt

Sonkás rakott gyufametélt

Hozzávalók: 1 csomag gyufametélt 200 g sonka 150 ml tejszín 2 db tojás 100 g trappista sajt A tésztát a csomagoláson...

Gombás-spenótos lasagne

Gombás-spenótos lasagne

Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki Lasagne tészta - 500 g csiperke gomba - 300 g bébispenót - 2 ek olaj - 7 dl tej -...

Izsáki lazacos tészta

Izsáki lazacos tészta

Hozzávalók: - 250 g lazacfilé - 1 gerezd fokhagyma - 200 ml tejszín - 2 ek olaj - só, bors - 1 kis csokor kapor - 1/2...

Izsáki májgaluska leves

Izsáki májgaluska leves

Hozzávalók: - 2 fej vöröshagyma- 2 db sárgarépa- 1 db fehérrépa- 150 g csirkemáj- 100 g zsemlemorzsa- 1 db tojás-...

Erdei gombás libaleves

Erdei gombás libaleves

Hozzávalók: 300 g libamell 2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 db sárgarépa 1 db karalábé 2 db fehérrépa 150 g...

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne

Chilis babos lasagne Hozzávalók 4 főre: 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma olaj 1 db konzerv bab és kukorica 400 g...

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves Hozzávalók: 2 fej lilahagyma 2 gerezd fokhagyma 400 g hámozott paradicsom 100 g szárított...

Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza

Diós-barackos rakott csusza Hozzávalók 2 főre: 125 gramm Izsáki Házitészta Csusza 2 db tojás 125 gramm túró 80 g...

Kecskesajtos csusza szárított paradicsommal és fekete-erdei sonkával

Hozzávalók:

  • 400 g Izsáki Csusza tészta

  • 150 g fekete-erdei sonka

  • 150 g aszalt paradicsom

  • 100 g főzőtejszín

  • 200 g kecskesajt

  • só, bors

  • vaj vagy olaj a tál kikenéséhez

 

A csusza tésztát a csomagoláson leírtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük.

A sonkát és az aszalt paradicsomot csíkokra vágjuk.

A kecskesajtot összekeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük.

A kifőtt tésztát folyó víz alatt kicsit visszahűtjük.

Egy keverőtálban a tésztát összekeverjük a tejszínes keverékkel, sonkával és aszalt paradicsommal.

Egy tepsit vagy hőálló tálat kivajazunk és egyenletesen beleöntjük a tésztát.

175 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tálalásnál ízlés szerint használhatunk zöldfűszereket.

Kattintson a képre és lapozza át a galériát a recept elkészítéséről!

Levesek

Főételek

Desszertek

Írjon nekünk!

Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu

Családi harmónia kedvéért! Hogy mindenki bírja cérnával! - Izsáki Házitészta, Generációkon át!

Bővebben