Termékeink
Ismerje meg kínálatunkat
Eláruljuk mi hogyan csináljuk
Tésztafőzési instrukciók
Álljon itt néhány TANÁCS és TIPP, hogyan lesz tökéletes a tészta. Ha követi a csomagolásokon feltüntetett útmutatókat, garantált a siker.
Kedvenceink
Receptek
Tudta-e?
Híreink
Gombapaprikás Izsáki gyufatésztával
Hozzávalók 2 főre: 250 g barna csiperke 250 g laskagomba 1 fej vöröshagyma 2 ek olaj 1 tk pirospaprika 2 ek liszt 4 ek tejföl só, bors ½ csomag Izsáki gyufatészta A gombákat és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát apró kockára vágjuk....
Húsvéti sonkás tészta zöldborsóval és bébispenóttal
Hozzávalók 2 főre: ½ csomag Izsáki Taréjoscső 150 g füstölt, főtt sonka 1 csészényi zöldborsó (lehet fagyasztott) 200 ml főzőtejszín 4 marék bébispenót 2 ek olaj só, bors parmezán ízlés szerint A tésztát a csomagoláson írtak szerint sós, lobogó vízben kifőzzük majd...
Kolbászos-aszalt paradicsomos Izsáki csipkés csusza
Hozzávalók 4 főre: - 1 csomag Izsáki csipkés csusza - 150 g csemege kolbász - 150 g aszalt paradicsom - 200 g kelbimbó - 200 ml tejszín - 2+2 ek olaj - só, bors A csuszát a csomagoláson írtak szerint megfőzzük és leszűrjük. A kelbimbót megmossuk és a külső leveleit...
Rólunk mondták
„Azért szeretem az Izsáki tésztát, mert még én is el tudom készíteni. Kedvencem a Fodros kocka, és a cérnametélt.”
Berta János Veresegyház
db friss tojás naponta
km cérnametélt évente
kg tészta készül naponta
Generációkon át
Izsáki Házitészta bemutatófilm
Írjon nekünk!
Cím: 6070 Izsák, Gyulai Pál utca 8.
Telefonszám: +36 76 374 170
GPS: É: 46.8036869 - K: 19.3648479
www.facebook.com/izsakiteszta/
E-mail: info@izsakiteszta.hu